English  | Magyar

2012.04.04. | Infomovar.hu

2.161.545 eurós költségvetéssel 2012. december 31-ig megépül az EuroVelo 6 kerékpárút - Bezenye, Rajka, Dunacsúny és Oroszvár településeken - egy hiányzó magyarországi szakasza.

Az április 4-i projektnyitó rendezvényen felszólalt dr. Széles Sándor kormánymegbízott és dr. Nagy István országgyűlési képviselő is.

2012. 04. 25. | Építészfórum

Megállít, meghökkent, elgondolkodtat. Ez a feladata a most elkészült köztéri szobornak Mosonmagyaróváron. A neve tensegrity, amely a természeti törvényszerűségek egyik megdöbbentő csodája. Mint a megtestesült fából vaskarikát is szokták említeni.

A felújítást követően a FUTURA egy országosan egyedülálló, nemzetközi szinten is versenyképes turisztikai attrakciót testesít meg, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy Mosonmagyaróvár és a Szigetköz egy látogatók által ismert és közkedvelt turisztikai desztinációvá váljon.

A télies időjárás miatt rövid köszöntőkkel, majd szalagátvágással és kedélyes hordógurítással adták át rendeltetésének a mosonmagyaróvári MoWinParkot.A város új innovációs és kereskedelmi központjában a csomópont, valamint a belső úthálózat elkészültével befejeződtek a közművesítési munkák, a terület teljes egészében alkalmassá vált arra, hogy a telektulajdonosok megkezdhessék fejlesztéseiket, a betelepülésen gondolkodók pedig a valós lehetőségek sorában vegyék számba a Lajta-parti létesítményt. 

Szakemberek szerint új utat nyithat a turizmusban, s ezzel lehetőséget nyújt a kitörésre a térségnek a veszprémi Szalézi Szent Ferenc Kommunikációs Központ, amelynek kivitelezése gyakorlatilag bármelyik nap megkezdődhet.

 

Becz Dorottya 2008-07-16

 

Az Európai Unió Leonardo da Vinci programjának támogatásával a taxisofőröknek lehetősége nyílik sajátos igényeiknek megfelelő módon angol nyelvet tanulni.

 

A Taxi Drivers (taxisofőrök) elnevezésű program célja, hogy újszerű tanmenettel és speciális eszközökkel fejlessze a nyelvtudást. A kezdeményezés szükségszerűnek tűnik, hiszen a Magyarországra érkező turisták legtöbbször a taxisokkal találkoznak először, így az első benyomást is általuk szerzik.

 

Szaléziánum, a Nyitott EgyHáz

 

Elkészült és megnyitotta kapuit a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ a Veszprémi Főegyházmegye kulturális turisztikai fejlesztése.

 

2008. július 29.

 

Két magyar cég az angol nyelv elsajátításához dolgozott ki helyhez és időhöz nem kötött tervet magyar taxisofőröknek Taxi Drivers néven az Európai Unió Leonardo da Vinci programja keretében. A tananyag tesztelése hamarosan kezdődik.

 

Veszprém - A Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ létrehozása mérföldkő Veszprém turisztikai életében, mondta Szijjártó Orsolya, a projekt ötletgazdája a szombati megnyitó ünnepségen.

 

2011. október. 29. szombat | Frissítve: 2011. október. 30. vasárnap | Szerző: Balla Emőke

 

We believe that good co-operation, creativity and flexibility are the firm basis of an effective project development.

12/21/2021 - 15:48