English  | Deutsch  | Magyar

Projektgenerálás

Projektgenerálás során munkatársaink személyes találkozások, helyszíni bejárások és egyeztetések során megfogalmazódott projekt ötleteket alakítjuk konkrét projektté a piaci és célcsoport igényeknek megfelelően. Fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való folyamatos kapcsolattartást, így a fejlesztési ötletet a projektgazda közvetlen bevonásával, személyes elképzeléseinek megfelelően dolgozzuk ki.

Az ötleteket nem csak pályázati, hanem gazdaságossági aspektusból is elemezzük – így biztosítjuk, hogy az adott ötlet pénzügyi szempontból is megvalósítható és hosszú távon fenntartható projektté váljon.

Pályázatfigyelés

Cégünk munkatársai pályázati összefoglalót készítenek ügyfeleink fejlesztési ötleteinek, projektjeinek megvalósítása érdekében az aktuális hazai, európai uniós, illetve két- és többoldalú nemzetközi pályázati lehetőségekről. Igény esetén folyamatos pályázatfigyelést és EU-s konzorciumokhoz való csatlakozási lehetőségekről való tájékoztatást is vállaljuk.

Konzorciumi projektpartnerek keresése

A közvetlen brüsszeli pályázatok sikerének kulcsa az ideális konzorciumi összetétel. Az Inventio Consulting számos európai hálózat része, ahol ügyfeleit a partnerkeresések során képviseli.

Pályázatok készítése

Ügyfeleink igényétől függően pályázati tanácsadást vállalunk, vagy elkészítjük a teljes pályázati anyagot, legyen szó hazai, transznacionális, vagy akár az Európai Bizottság közvetlen brüsszeli pályázati felhívásairól. Tapasztalt munkatársainak gondoskodnak a pályázatok tartalmának magas minőségű összeállításáról és formai szakszerűségéről. A pályázati dokumentáció elkészítéséhez az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: 

  • pályázati formanyomtatvány kitöltése
  • kapcsolódó tanulmányok kidolgozása (pl.: megvalósíthatósági tanulmány, környezeti hatáselemzés, üzleti terv)
  • megfelelő mellékletek (pl.: műszaki, kiviteli tervek, környezeti hatáselemzések) összegyűjtése
  • összeállított pályázati dokumentáció minőségbiztosítása, formai szakszerűség ellenőrzése

Cégünk nem csak pályázatok írásával és ahhoz kapcsolódó tanácsadással foglalkozik, hanem  pályázatokat is értékel, munkatársaink ezen tapasztalata nagyban segíti sikeres pályázatok elkészítését.

 

 

"Hiszünk benne, hogy szakértelemmel, jó együttműködéssel, kreativitással és rugalmassággal hatékony projektfejlesztés valósulhat meg."

12/21/2021 - 15:48